Sminkes képzés az alapoktól- Beauty sminkes és maszkos képzés

Minden tanfolyam egyénileg folyik, egyénileg oktatom a leendő sminkeseket, a képzés ideje 6 hónap, heti 1alkalom-előzetes egyeztetés alapján hétköznap vagy hétvégén. Tematika:korszakok sminkjei, nappali, alkalmi, esküvői smink, TV smink, fantázia smink, verseny sminkek, maszkolás és színházi smink. A tanfolyam ideje alatt gyakorlási és munka lehetőséget biztosítok, ami a későbbiekben referenciát jelent. Az oktatásra a helyszínt és anyagokat biztosítom, a tanuló feladata a modell biztosítása. Az oktatás vizsgával zárul ami után szakmailag elismert Oklevelet adok. Tanfolyam díja: 25 ezer Ft/alkalom.

Egyéni sminkes vagy maszkos továbbképzések Sminkesek-kozmetikusok számára

Már végzett kozmetikusok és sminkesek számára, egyéni továbbképzések, kérés és igény szerint. Témák: esküvői smink, trend sminkek, új technikák, maszkolás és verseny felkészítés! Egyénileg -előzetes egyeztetés alapján, Tanfolyam díja: 25 ezer Ft/alkalom.

Beauty sminkes képzés

Azok számára akik pontosan tudják, hogy a sminkelés mely területével akarnak foglalkozni. Az oktatás egyénileg folyik /lásd. 1-es pont/. Tematika:Nappali, esti, alkalmi, esküvői sminkek, fotó, beauty sminkek készítése, mai trendek. Az oktatás vizsgával zárul! A tanfolyam 5 hónapos, heti 1-2 alkalommal, napok előzetes egyeztetés alapján. Tanfolyam díja:25 ezer Ft/ alkalom

„Sminkeld magad!”- Oktatás

Tanuljuk meg a legelőnyösebben kisminkelni magunkat a mindennapokra egy partyra , rendezvényre vagy randira egyaránt. Egyéni képzés mindenkinek aki szeretné megtanulni –mit – hogy csináljunk sminkelés során! „Mitől csillog a szem?Mitől lesz nagyobb a szemünk?Hogy legyen teltebb az ajak? Hogyan árnyékoljam az arcom?” Sokan kíváncsiak ezekre a smink praktikákra. Várok mindenkit szeretettel-egyéni személyre szabott oktatásra. /Hozd el a sminkjeidet – nézzük át mit, hogyan használj!/ Egy jó smink-amiben jól érzed magad-erőt és önbizalmat ad- Próbáld ki!
„Sminkeld magad” Oktatás :

25 ezer Ft/alkalom

3 alkalom egyben 60 ezer Ft!

A sminkelés során professzionális márkákkal dolgozunk, melyek a helyszínen is megvásárolhatóak! Ismerd meg a Joko világát velem!

Oktatás Galéria